Uw vakman... In Maldegem

Hebt u gebouwd of verbouwd? Uw huis is pas echt af als alles geverfd is. En daarvoor belt u het best naar Schilderwerken HICH, uw schilder in Maldegem en omgeving. Bruggeling Hich maakt zijn klanten al tien jaar blij met zijn oog voor detail. Want u ziet het verschil! En u wilt toch ook dat uw binnen- of buitenmuren tot in de perfectie zijn afgewerkt?

Bij Schilderwerken Hich kan iedereen terecht, Particulieren, bedrijven, winkeliers, restaurants, scholen, zorginstellingen… Schilder Hich staat voor elke opdracht, groot of klein klaar.

Van kleuradvies tot perfecte afwerking

Belt u naar Hich? Dan komt hij diezelfde week nog bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Hij peilt naar uw smaak en luistert met aandacht naar uw wensen. En geeft u daarna deskundig kleuradvies. Blijft u twijfelen? Vraag dan of Hichem een proefstaal aanbrengt op uw muur. Maakt niet uit waar u woont: Hich komt uit Brugge, woont in Maldegem maar neemt zelfs in Gent of Antwerpen opdrachten aan.

Gevel schilderen of gyprocwerk?

Is uw opdracht groter dan alleen de schilderwerkzaamheden? Hich helpt u verder. Hij is enorm handig met plamuur. En bedreven in de plaatsing van gyprocwanden en vliesbehang. Wilt u uw gevel schilderen, reinigen of kaleien? Hich doet het altijd met hetzelfde doel voor ogen: betaalbare topkwaliteit.

Een tot in de puntjes afgewerkt huis? Bel vandaag nog naar Schilderwerken HICH en laat Hich uw muren perfectioneren. Kortom uw schilder voor een perfect resultaat.

INTERIEUR

Niet alleen schilderwerken maar ook raamdecoratie, parket, behangpapier en zoveel kan hij voor jou verzorgen. En uiteraard met dezelfde hoogstaande afwerking zoals bij de schilderwerken!

U kan rekenen op de expertise van schilderwerken Hich voor het schilderen of behangen. De prijs van het schilderwerk is afhankelijk van uw project en ook uiteraard de gebruikte materialen. Via het contactformulier kan u een afspraak maken voor bij uw thuis of in uw zaak in Maldegem. Na het bezoek krijgt u steeds een vrijblijvende offerte op maat met altijd de beste prijs.
Voor schilderwerken in Maldegem

Bent u op zoek naar een schilder in Maldegem?

Dan kunnen we u uiteraard helpen. U kan altijd Schilderwerken Hich contacteren voor alle soorten binnen- en buitenschilderwerken.

Contact

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte …